Szállítási és fizetési információk

Kedves Vásárlóink!

Vállalkozásunk jelenleg csak magánszemélyeket szolgál ki! Megértésüket köszönjük!

Fizetési módok

Banki előre utalás:

A megrendelés kifizetése a bankszámlánkra történő előre utalással. A visszaigazoló e-mailben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat (bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot), így nem küldünk fizetésre felszólító külön e-mailt. Kérjük, a megrendelésszámot tüntesse fel a közlemény rovatban. A csomag feladása az összeg beérkezése után történik. Fenntartjuk a jogot, hogy a megrendeléstől számított 5. napig ki nem fizetett megrendelések törlésre kerüljenek!

Utánvét:

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben vagy bankkártyával kell kifizetni. Az utánvét kezelési költsége plusz 400 Ft, ami automatikusan hozzáadódik a megrendelés összegéhez.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza.

Garancia

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Amennyiben nem a futár előtt történt a csomag felbontása és nem történt jegyzőkönyv felvétel, azonban a növények szállítás során bekövetkezett sérülését tapasztalja, kérjük fotózza le a sérült növényt, majd 48 órán belül küldje el számunkra a fotóval kiegészített reklamációját, amit minden esetben orvosolunk. Ezen túlmenően jelzett szállítási sérülésért nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

Szállítás módjai és díjszabása

Házhozszállítás (MPL) :

A szállítási költség a csomag súlyától függően az alábbi módon alakul:

  • 0 – 2 kg között a házhozszállítás díja: 2400 Ft
  • 2 – 5 kg között a házhozszállítás díja: 2850 Ft
  • 5-15 kg között a házhozszállítás díja: 3350 Ft
  • 15 – 30 kg között a házhozszállítás díja: 4500 Ft
  • 30 kg felett a házhozszállítás díj: 5500 Ft

Postapont (postán maradó és csomagautomata) :

Az Ön által kiválasztott postára, vagy posta csomagautomatába érkezik a megrendelt csomag. Átvétel posta esetében nyitvatartási idő alatt, csomagautomata esetében 0-24 órában lehetséges. Utánvét esetében postán készpénzben és bankkártyával is lehet fizetni, csomagautomatánál viszont csak bankkártyával lehet fizetni! Csomagautomata esetén is kérjük, hogy a megérkezett növényeket minél hamarabb vegyék át! Csomagautomatában, vagy postán felejtett, érkezést számított 2 napon belül át nem vett csomagokért nem vállalunk garanciát, megértésüket köszönjük! Csomagautomaták működéséről bővebben itt olvashat! Csomagautomatába kérni a szállítást csak a kora tavaszi időszakban van lehetőség, amikor még az időjárás és a növények mérete ezt megengedi. Postapontra max. 20 kg-ig tudunk megrendelést feladni 1 csomagként feladni.

A szállítási költség a csomag súlyától függően az alábbi módon alakul:

  • 0 – 2 kg között a szállítás díja: 2000 Ft
  • 2 – 5 kg között a szállítás díja: 2500 Ft
  • 5 – 20 kg között a szállítás díja: 3000 Ft
  • 20 kg felett: 4000 Ft

A kb. 15 kg-ot meghaladó rendeléseket, valamint a nagy méretű növények esetében van amikor nem tudjuk 1 csomagban megoldani a feladást. Ilyenkor több csomagra bontva kerül feladásra a megrendelés.

Szállítási határidő:

Mivel élő növényeket küldünk, így a szállítási idő minimalizálása miatt csomagfeladás kizárólag hétfőtől-szerdáig történik, hogy még hétvége előtt biztosan megérkezzen a csomag. A kedd 12 óráig visszaigazolt és előre utalás esetén kifizetett megrendeléseket igyekszünk szerdán még feladni, az ezután beérkező rendelések a következő hét hétfő-kedd napokon kerül feladásra. A csomagokat az MPL (Magyar Posta) 1 napos szállítási módjával küldjük, így a csomag általában már a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerül. Átlagos szállítási határidőnk 1-5 munkanap, megnövekedett forgalom esetében előfordulhat 5- 10 munkanap is. Megértésüket köszönjük!

A növények weboldalon feltüntetett, és a szállításhoz beszámolt tömege minden esetben egy átlag érték, ami az adott méretű konténeres növényekre jellemző átlag tömeg. A növény tényleges tömege eltérhet ettől, függően a növény fejlettségi fokától, a talaj nedvességtartalmától, a cserép töltöttségétől stb. Előfordulhat tehát, hogy a csomag tényleges súlya eltér a szállítási árhoz kalkulált súlytól, azonban ez nem módosítja a megrendeléskor a rendszer által kalkulált szállítási költséget.

Shopping Cart